Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα ενός άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, με ακρωτηριασμένο το αριστερό του χέρι. Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής για να μάθουν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο.

Το πτώμα του αγνώστων στοιχείων άνδρα εντόπισε ένας κάτοικος της περιοχής και, μετά την επιτόπια έρευνα, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης. Ωστόσο, η σορός βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, γεγονός που δυσκολεύει την εξακρίβωση του τρόπου με τον οποίο υπέστη τον ακρωτηριασμό.

Στην προσπάθειά τους να αναγνωρίσουν την ταυτότητα του άνδρα που είχε ύψος περίπου 1,65 μ., οι αστυνομικοί έδωσαν στη δημοσιότητα όσα στοιχεία διαθέτουν. Στο δεξί του χέρι έφερε ένα σπασμένο ρολόι και ένα πλεκτό υφασμάτινο βραχιόλι άσπρου, μαύρου και κόκκινου χρώματος, ενώ τα ρούχα που φορούσε όταν βρέθηκε ήταν ένα μπλε σκούρο παντελόνι φόρμας με τιρκουάζ ρίγες στα πλαϊνά, γκρίζες κάλτσες, εσώρουχο και ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook