Γεννήθηκα το 1965 στη Λέσβο και κατοικώ από επιλογή στο Ρέθυμνο οχτώ χρόνια.

Σπούδασα Παιδαγωγικά και Φυσική Αγωγή στην Ελλάδα και τώρα τελειώνω σπουδές στη Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Εργάστηκα ως ιατρικός επισκέπτης και με εξετάσεις του ΑΣΕΠ εργάζομαι ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση στο Ρέθυμνο τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Συμμετείχα στους συλλογικούς αγώνες της γενιάς μου και συνδικαλιστικά στο Λύκειο, στο Πανεπιστήμιο και στους χώρους εργασίας μου. Υπηρέτησα το Σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, και από τη θέση του προέδρου ,όπου συγκρούστηκα με το κυβερνητικό και κομματικό συνδικαλισμό και συμμετέχω στο ΔΣ της ΕΠΦΑ Ρεθύμνου.

Είμαι μέλος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ρεθύμνου.

Με την ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και τη ριζοσπαστική αριστερά αγωνίστηκα για κοινωνική δικαιοσύνη και ελευθερία και με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ προσπαθώ αυτές οι επιδιώξεις να ταιριάξουν με την αειφορία, την πράσινη οικονομία, τη παραγωγική ανασυγκρότηση .

Η υποψηφιότητα μου είναι προσπάθεια ενός ενεργού πολίτη να εκφράσει τους <αποκάτω> για να αποκρουστεί η επίθεση, στη χώρα ,στους αδύναμους ,στο περιβάλλον ,στα δικαιώματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook