Με βήμα τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης να εξαπολύσει επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί πως με τις θέσεις του ευνοεί την άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη όπως δημοσιεύει το protothema.gr, με παρεμβάσεις του στο facebook και στο tweeter εκφράζει την πεποίθηση ότι «οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα για την παράνομη μετανάστευση, αποδεικνύουν την επικίνδυνη συνάντηση των άκρων στη χώρα μας, οδηγούν στην απόλυτη αδράνεια».

Ειδικότερα, επικαλούμενος δηλώσεις του κ. Τσίπρα τόνισε ότι «μίλησε χωρίς ντροπή για Έλληνες και για λιγότερο Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας και οι απόψεις του είναι που οδηγούν την κοινωνία στα χέρια της Χρυσής Αυγής».

Παράλληλα, επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «αναρωτιέμαι, σε τι διαφέρουν οι θέσεις του για το μεταναστευτικό από αυτές του κ. Καρατζαφέρη ή της Χρυσής Αυγής (αποκαλεί πληγή τους μετανάστες για τις περιφέρειες και ζητάει να τους δοθούν έγγραφα για να φύγουν από τη χώρα). Πρέπει και η Αριστερά να αναλάβει τις ευθύνες της για την άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα μας. Η Αριστερά που ενίσχυσε, που ανέχθηκε, που σιώπησε, που κολάκεψε, που στρογγύλεψε. Που ύψωσε τείχη αντίστασης σε κάθε μεταρρύθμιση στη χώρα μας.»

Στη συνέχεια, δεν απέφυγε και να απευθυνθεί στον ίδιο τον κ. Τσίπρα να του εκφράσει την άποψη του για το «τι είναι πιο προοδευτικό, κοινωνικά δίκαιο και ασφαλές για τους ίδιους τους παράνομους μετανάστες αλλά και τους Έλληνες πολίτες: οι άνθρωποι αυτοί να τριγυρνούν ανεξέλεγκτοι στο κέντρο της Αθήνας έρμαια των εγκληματικών δικτύων, ή να φιλοξενούνται σε συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής υπό τον έλεγχο της αστυνομίας ώστε να επαναπροωθούνται στις χώρες τους;»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook