Η αντίστροφη μέτρηση για τους 14ους Βενιζέλειους αγώνες κολύμβησης ξεκίνησε την Παρασκευή (20/4) το πρωί με τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Το σπουδαίο αυτό Grand Prix κολύμβησης επιστρέφει ξανά μετά από ένα χρόνο απουσίας, με τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Χανίων να λειτουργούν ξανά για να υποδεχθούν τους αγώνες στο σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου.
Η σπουδαιότητα της διεξαγωγής της διοργάνωσης τονίστηκε από όλους όσοι μίλησαν στη συνέντευξη τύπου, με τους αθλητές να επισημαίνουν ότι τη διαφορά την κάνουν η φιλοξενία του ΝΟΧ και οι ομορφιές των Χανίων, με αποτέλεσμα οι αγώνες αυτοί να είναι ξεχωριστοί και να διαφέρουν από άλλους που γίνονται στην Ελλάδα.

\"\"
Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη τόνισε από την μεριά της: \”Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μετά από ένα χρόνο απουσίας, τα 14α Βενιζέλεια είναι ξανά εδώ\”, ήταν η αρχή των δηλώσεων της κυρίας Πράπα-Μυλωνάκη, για να συνεχίσει: \”Οι αγώνες θα γίνουν χάρη στην ευαισθησία και την κατανόηση που επέδειξε το Ε.Α.Κ. Χανίων, οι εργαζόμενοι, οι γονείς και άλλοι φορείς της πόλης μας, όπως ο Ναύσταθμος που βοήθησε με τεχνικά μέσα. Γίνεται πραγματικότητα αυτό που όλο τον χειμώνα περιμέναμε: Να δούμε τις εγκαταστάσεις να λειτουργούν πλήρως. Θέλω να καλωσορίσω τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αλλά και των σωματείων οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη μας για να συμμετέχουν σε αυτούς τους όμορφους αγώνες. Φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξένους αθλητές Περιορίσαμε όσο το δυνατόν μπορούσαμε τα έξοδα των αγώνων αλλά σημασία έχει ότι οι αγώνες είναι εδώ, πραγματοποιούνται και γίνονται για τους αθλητές μας, τον αθλητισμό και τον ναυταθλητισμό. Ελπίζω σε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook