Μετά από πάρα πολλούς μήνες… ξενιτιάς ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επιστρέφει στη φυσική του έδρα και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών υποδέχεται στο κολυμβητήριο Χανίων τον Ν.Ο. Πατρών.
Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με τον ΝΟΧ να μην έχει πλέον το Μάκη Βολτυράκη στον πάγκο του, αφού συνεχίζει στη Χίο, με την τεχνική ευθύνη να ανήκει στο Γιάννη Ζαγουράκη, ο οποίος δηλώνει στο nox.gr:  \”Θα προσπαθήσουμε απέναντι στην Πάτρα να πάρουμε τη νίκη παρότι είχαμε διακοπή για 1,5 μήνα και δεν έχουμε παίξει παιχνίδια αλλά και ουσιαστικά δεν υπάρχει για εμάς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο στόχος μας έχει επιτευχθεί από τον α’ γύρο. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη όπως άλλωστε θα πράξουμε και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τόσο στο ματς με την Πάτρα όσο και στα υπόλοιπα, ο Ν.Ο.Χ. πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 εξασφαλίζοντας με μεγάλη ευκολία τον βασικό του στόχο που ήταν η παραμονή\”.
Η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/4, 15.15) είναι η εξής: Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Βιζυράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Χαριτάκης, Μπατάκης, Μπαριωτάκης, Δερμιτζάκης, Αυγουστιανάκης, Ντούλος, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Σολανάκης, Σαρτζετάκης, Λειψάκης, Κεραμειανάκης και Μακράκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook