Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η ομιλία του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο.

Ο κ. Βενιζέλος μποροστά σε περίπου 1.500 φίλους του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν την ομιλία του, ξεκίνησε λέγοντας πως πρέπει να πεισθούν εκείνοι οι φίλοι του κόμματος που έχουν δυσαρεστηθεί από εμάς οτι η πολιτική που ακολουθήσαμε ήταν η μόνη για να σωθεί η Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε αναφορές μεταξύ άλλων στην ιστορία και τους αγώνες της Κρήτης και σημείωσε πως οχι μόνο ονόματος αλλά και λόγω ιδεωδών έχει χρέος να συνεχίσει την ιστορία της παράταξης που ιδρυσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις δημοσκοπήσεις τόνισε πως οι δημοσκοπήσεις έκαναν τον κύκλο τους και πλέον είναι η ώρα των πολιτών.

Ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος σε απαραίτητα έργα της Κρήτης σημείωσε πως ο ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο Καστελίου είναι έργα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσω ΕΣΠΑ.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βενιζέλος κάλεσε όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Κρήτης στο βήμα λέγοντας πως τα ψηφοδέλτια του κινήματος στο νησί είναι ψηφοδέλτια νίκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook