Με αφορμή την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στο Πρωτοδικείο Χανίων, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών. Οι Έλληνες πολίτες καλούνται, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, κατά την οποία δοκιμάζονται σκληρά, να αποφασίσουν ποιο μέλλον θέλουν για τη χώρα μας.

Το 2009 το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε από τη Ν.Δ. μια χώρα στο χείλος του γκρεμού. Έδωσε έναν τιτάνιο αγώνα για να μην οδηγηθούμε στην κατάρρευση. Χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος, ασφαλώς με λάθη και παραλείψεις.

Σήμερα με πρόεδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αγωνιζόμαστε για την ανάδειξη μιας κυβέρνησης ευθύνης με προοδευτικό πρόσημο. Για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μας. Για τη σωτηρία της χώρας.

Σε ό,τι με αφορά, ως βουλευτής, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, χρειάστηκε πολλές φορές να αναμετρηθώ με τη συνείδησή μου. Ήμουν παρών στα μεγάλα διλήμματα, στις επώδυνες αλλά αναγκαίες αποφάσεις. Ήμουν διαρκώς παρών στη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα Χανιά. Στην αντιμετώπιση των μικρών και των μεγάλων προβλημάτων.

Προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών των Χανίων. Σε αυτούς ανήκει ο τελευταίος λόγος. Για να συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας. Θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση τους.».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook