Και η πόλη του Ηρακλείου συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γής.
Αύριο  Κυριακή 22 Απριλίου στις 11 το πρωί στον χώρο του αίθριου, έξω από την Λότζια, θα πραγματοποιήσει μια σημαντική ενημέρωση παράλληλα και με μια ζωντανή καλλιτεχνική παρουσίαση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση :Σας περιμένουμε λοιπόν για να φτιάξουμε ακόμα ένα «Δέντρο Της Χαράς» με ανακυκλώσιμα υλικά (εφημερίδες, πλαστικά μπουκάλια) μαζί με ξερά κλαδιά και φυσικές πέτρες, από την καλλιτεχνική ενότητα, "ΦΡΥΓΑΝΩΝ ΘΡΟΕΣ –Ανάκυκλος,Φύση & Φως".

Από το 1970 και κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, ολόκληρη η ανθρωπότητα τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γης, η οποία θεωρείται η σημαντικότερη περιβαλλοντική εκδήλωση στον κόσμο. Ο εορτασμός γίνεται σε 184 χώρες και συμμετέχουν πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι. Μέσα στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα της Γης
Η πόλη του Ηρακλείου συμμετέχει στον εορτασμό της
Από το 1970 και κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, ολόκληρη η ανθρωπότητα τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γης, η οποία θεωρείται η σημαντικότερη περιβαλλοντική εκδήλωση στον κόσμο. Ο εορτασμός γίνεται σε 184 χώρες και συμμετέχουν πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι.
Μέσα στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα της Γης, η πόλη του Ηρακλείου συμμετέχει στον εορτασμό της.