Η επιστροφή στη δράση και στη φυσική έδρα δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, που για την 19η αγωνιστική της Α1 πόλο ηττήθηκε με 4-7 από την Πάτρα στο κολυμβητήριο των Χανίων.

Μόνο η εικόνα της επιστροφής στα Χανιά για τους πολίστες του ΝΟΧ ήταν κάτι ιδιαίτερο μετά από τόσους μήνες, αφού τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στην έδρα τους ήταν τον περασμένο Νοέμβριο του 2011.

Η Πάτρα ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και φάνηκε μέσα στην πισίνα του κολυμβητηρίου των Χανίων από το ξεκίνημα όταν και προηγήθηκε με 2-0 με πέναλτι του Φιλίποβιτς και γκολ του Κοντάκου.

Τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τα 4 δοκάρια στο διάστημα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στην ανατροπή, με το γκολ του Δερμιτζάκη στο δεύτερο οκτάλεπτο να \”γράφει\” απλά το 1-2 του πρώτου μισού του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια η εμφάνιση του ΝΟΧ ήταν αρκετά καλή κι αφού ισοφάρισε 2-2 με τον Ντούλο είδε να ακυρώνεται γκολ του Μπαριωτάκη στην κόντρα επίθεση, με την απόφαση να ξεσηκώνει τους φιλάθλους αλλά παράλληλα να αποδεικνύεται κρίσιμη για την εξέλιξη του αγώνα. Οι πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη συγχρόνως συνέχισαν να \”σημαδεύουν\” τα δοκάρια (7 συνολικά), με αποτέλεσμα η Πάτρα να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη με γκολ των Πολάτου και Κανελλόπουλου.

Οι γηπεδούχοι στην τελευταία περίοδο μείωσαν δύο φορές στο γκολ με τους Δερμιτζάκη (3-4) και Βιζυράκη (4-5), αλλά η νίκη κατέληξε στους \”δαίμονες\” με τους Φυκούρα, Κοντάκο και Δανούρδη να σκοράρουν.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 1-2, 2-3

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Γιάννης Ζαγουράκης): Δερμιτζάκης 2, Ντούλος 1, Βιζυράκης 1.

Ν.Ο. Πατρών (Γιάννης Γιαννουρής): Φιλίποβιτς 1, Κοντάκος 2, Πολάτος 1, Κανελλόπουλος 1, Φυκούρας 1, Δανούρδης 1.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook