Για πρώτη φορά καθοδήγησε τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων στη φετινή Α1 ανδρών ο Γιάννης Ζαγουράκης, ο οποίος αντικατέστησε τον Μάκη Βολτυράκη στην τεχνική ηγεσία.

Παρά την ήττα με 7-4 από την Πάτρα στα Χανιά ο Χανιώτης τεχνικός τόνισε ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη για τον ΝΟΧ, που εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία από τον πρώτο γύρο πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων δήλωσε τα εξής: «Παρά την ήττα, σημασία έχει ότι εμείς έχουμε κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία από τον α’ γύρο. Ο βασικός μας στόχος ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Με όλα αυτά τα προβλήματα και παρά το ότι απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα, νομίζω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Σήμερα, θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να πανηγυρίσουμε για το άνοιγμα του κολυμβητηρίου. Τα προβλήματα φέτος είναι πολλά με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι 1,5 μήνα εκτός πρωταθλήματος χωρίς παιχνίδια και χωρίς ουσιαστικά ενδιαφέρον από τη στιγμή που έχουμε πετύχει το στόχο μας. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Η Πάτρα καιγόταν να κερδίσει αφού δίνει μάχη για την παραμονή της. Έπαιξε με περισσότερο πάθος. Εμείς παίξαμε πιο εγωιστικά και παθιασμένα μόνο στο 2ο και στο 3ο 8λεπτο, όταν όμως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε προπονήσεις στη μεγάλη πισίνα, φάνηκε πως υστερούσαμε στη φυσική κατάσταση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook