Αρκετά απολαυστική ήταν η πρώτη και… μεγαλύτερη δόση της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α\’ ΕΠΣΧ στον όμιλο τίτλου, αφού σε 4 αναμετρήσεις του Σαββάτου σημειώθηκαν 21 γκολ!

Μέσα σε εορταστικό κλίμα στο Καστέλι ο πρωταθλητής Κισαμικός επιβλήθηκε 5-0 του Κρητικού Αστέρα πριν οδηγηθεί στα μπαράζ για άνοδο στο Περιφερειακό.

Ο Περράκης στο 15\’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για να κάνει στο 44\’ το 2-0 ο Ντόντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δύο γκολ του νεαρού Σουχλάκη (62\’ και 85\’) και ένα του Σταυρακάκη οδήγησαν το σκορ στο 5-0, για να ακολουθήσει η απονομή τροπαίου για το πρωτάθλημα από τη διοίκηση του Κισαμικού, με τα πανηγύρια να είναι σε ήπιους τόνους λόγω του ότι η άνοδος ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί.

Οι πρωταθλητές μάλιστα έφτασαν τη διαφορά από τον δεύτερο Ακρίτα στους 16 βαθμούς, αφού η ομάδα του Αποκόρωνα την ίδια ώρα γνώριζε την ήττα στην έδρα της από τα Περιβόλια με 4-2, η οποία ήταν η πρώτη εντός Βάμου.

Ένας παίκτης που είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο και του Ακρίτα, ο Μίμης Παπιδάκης, ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών με τρία γκολ (27\’, 65\’, 75\’), ενώ το θρίαμβο ολοκλήρωσε στο 90\’ ο Ορφανίδης.

Για τον Ακρίτα είχε ισοφαρίσει ο Κισσανάκης (28\’) και είχε δώσει προσωρινά προβάδισμα ο Λιονάκης (62\’).

Στη Μοναχή Ελιά η Ιωνία 2000 ολοκλήρωσε με νίκη τερματίζοντας στην 3η θέση μετά το 4-0 επί της Ασπίδας (5\’ Καστρινάκης, 22\’, 70\’ Ορ. Μπάτζιο, 37\’ Μεζαρτζόπουλος), ενώ στη Σούδα ο τοπικός Άρης κράτησε το καλό για το… τέλος επικρατώντας με το ευρύ 7-0 του Ηρακλή Νεροκούρου (7\’ Τερεράκης, 12\’ Τσίτας, 20\’ αυτογκόλ Παν. Αμαξόπουλος, 30\’ Σκαλέρης, 72\’, 84\’ Γαλανάκης, 87\’ Αντ. Βροντάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook