Ο Τζεμπ Μπους, πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα (νοτιοανατολικές ΗΠΑ) και αδελφός του Τζόρτζ Μπους του νεότερου, \”μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο\” να είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πλευρό του πολύ πιθανού αντίπαλου του Μπαράκ Ομπάμα στις εκλογές του Νοεμβρίου, Μιτ Ρόμνεϊ.

\”Θα μπορούσα να το εξετάσω, αλλά θα μου προκαλούσε έκπληξη αν μου τηλεφωνούσαν. Επίσης, δεν ξέρω αν αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο πράγμα να γίνει\”, δήλωσε ο Μπους, 59 ετών, στην συντηρητική ιστοσελίδα Newsmax .

Σύμφωνα με τον Τζεμπ Μπους, ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, ανερχόμενο αστέρι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, είναι \”ίσως ο καλύτερος\” υποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου.

\”Είμαι μεγάλος θαυμαστής τόσο του Μιτ Ρόμνεϊ όσο και του Μάρκο Ρούμπιο. Νομίζω ότι θα ήταν θαυμάσιο να συνδυαστούν\” στο ίδιο Ρεπουμπλικανικό \”ψηφοδέλτιο\” για να αντιμετωπίσουν τον Δημοκρατικό απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, εκτίμησε ακόμη ο Μπους.

Την Δευτέρα, ο Ρόμνεϊ ανακοίνωσε ότι αρχίζει την αναζήτηση για το νούμερο δύο του προεδρικού \”ψηφοδελτίου\”, αλλά δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει την επιλογή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook