Με τον καλύτερο τρόπο θα επιδιώξει να κλείσει μια επιτυχημένη σεζόν ο ΟΦΗ υποδεχόμενος στο Γεντί Κουλέ, όπως και πέρυσι τον ΠΑΣ Γιάννενα.Μετά από ένα κακό παιχνίδι στην Κέρκυρα,οι ασπρόμαυροι θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να πάρουν νίκη γοήτρου σε ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία για τους φιλάθλους της ομάδας.
Ο καλός καιρός και το ότι θα αργήσουν να δουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα,αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στις κερκίδες του Θόδωρος Βαρδινογιάννης,στον αποχαιρετιστήριο αγώνα της χρονιάς!
 Στα αγωνιστικά ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία Καμπάνταη και τους τιμωρημένους Σίσιτς,Γεωργίου,Παπουλή, Κάλαϊτζιτς και Μπούρμπο.
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σαχσανίδης με κεντρικό δίδυμο τον Ταυλαρίδη και το Σόουζα.Στα μπακ θα παίξει ο Μηνάς Πίτσος αριστερά με το Γαλανόπουλο δεξιά.Στο κέντρο θα βρίσκονται ο Ματίας
Βερόν μαζί με τους Λόπεθ και Μπορντόρ και λίγο πιο προωθημένο τον Τζόρντι Λοπεθ.Στην επίθεση ο Βαγγέλης Μαντζιος με παρτενέρ τον Ζορμπά.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook