Οπλισμένος με συσκευή εκτόξευσης αερίου αμερικανικής κατασκευής ήταν ένας 45χρονος Έλληνας που κινούνταν ύποπτα στους ορόφους μιας πολυκατοικίας στα Τρίκαλα. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ελέγξουν, ψέκασε έναν από αυτούς στα μάτια προσπαθώντας να ξεφύγει!

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. κινητοποιήθηκαν αμέσως μετά την καταγγελία μιας ενοίκου του κτιρίου για ύποπτες κινήσεις. Δύο από αυτούς ανέβηκαν στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου εντόπισαν τον ύποπτο, αλλά εκείνος τους αντιλήφθηκε και τράπηκε σε φυγή από τις σκάλες. Όμως, στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν 40χρονο αστυφύλακα που προσπάθησε να τον συλλάβει.

Τότε, έβγαλε από την τσέπη του το σπρέι και τον ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά την όρασή του! Στο μεταξύ, οι υπόλοιποι αστυνομικοί πρόλαβαν τον 45χρονο και τον συνέλαβαν κατάσχοντας το παράνομο σπρέι που εμπίπτει στο νόμο περί όπλων. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ενώ ερευνάται αν ενέχεται σε διαρρήξεις διαμερισμάτων. Ο τραυματισμένος αστυφύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook