Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 22 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 21 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και μετά το μεσημέρι τοπικά μέτριοι.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 23/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.


Άγ. Νικόλαος

Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 68 βαθμούς Κελσίου ενώ θα επικρατεί άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων που θα πνέουν δυτικοί εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook