Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 1:20 το μεσημέρι επιχείρηση διάσωσης ενός 31χρονου άντρα που τραυματίστηκε πέφτοντας με αλεξίπτωτο  στο φαράγγι της Αράδαινας στα Χανιά.

Ο 31χρονος είχε βρεθεί από το πρωί στην περιοχή μαζί με τρεις φίλους του για να ασκήσουν το παράτολμο άθλημα, πέφτοντας με αλεξίπτωτο από τη γέφυρα της Αράδαινας.

Ωστόσο κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, το αλεξίπτωτο του 31χρονου παρουσίασε εμπλοκή, δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να βρεθεί από τη γέφυρα μέσα στο φαράγγι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός  και οι  φίλοι του έντρομοι ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Η προσέγγιση στο σημείο που βρίσκονταν ο 31χρονος ήταν αρκετά δύσκολη και για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε κλιμάκιο της πυροσβεστικής από τις Βρύσες.

Η επιχείρηση διάσωσης του τραυματία ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 και ύστερα από μια ώρα περίπου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε ήδη παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων, δίνοντας τέλος στην αγωνία τη δική του αλλά και των οικείων του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 31χρονος έχει σοβαρό κάταγμα στο πόδι και εκδωρές στο υπόλοιπο σώμα ωστόσο η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.