Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, για τη νίκη απέναντι στο Βύζαντα, η οποία ήταν η πρώτη επί των ημερών του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αυτή η ομάδα θέλει ακόμα περισσότερο τη στήριξη όλων και τα Χανιά θα έπρεπε να ήταν περήφανα που έχουν ομάδα στη Β\’ Εθνική.

Ακόμα ο τεχνικος της χανιώτικης ομάδας αναφέρθηκε και στους Μανουσάκη και Μαρτσάκη, χωρίς να τους ονοματίσει, αλλά σε αυτούς αναφερόταν με το σχόλιο \”να συγχαρώ κάποια νέα παιδιά, τα οποία είναι για εμάς το κέρδος από αυτό το παιχνίδι\”.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των \”ερυθρολεύκων\”:

\”Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πολύ μεγάλη νίκη που πήραν γιατί ήρθε μετά από πολλές αγωνιστικές και όπως καταλαβαίνετε, όλο αυτό δημιουργεί μεγάλο άγχος και πίεση. Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ κάποια νέα παιδιά, τα οποία είναι για εμάς το κέρδος από αυτό το παιχνίδι. Κατάφεραν μέσα από αντίξοες συνθήκες το τελευταίο διάστημα και μετά από μεγάλο ψυχολογικό βάρος, να μπουν μέσα και να βοηθήσουν για να έρθει αυτή η νίκη. Θα πρέπει να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο αυτή την ομάδα γιατί είναι κρίμα, θα ήθελα να το επισημάνω αυτό, βρίσκεται στην 3η θέση και αντί να είναι όλοι υπερήφανοι και χαρούμενοι και να βλέπουν τη θετική πλευρά ότι είναι τόσο ψηλά, παρόλο που έκανε μεγάλο διάστημα να κερδίσει, αναφέρεται συνέχεια η κακή εικόνα και οι άσχημες αγωνιστικές. Αναλογιστείτε ότι παρότι η ομάδα έκανε τόσο μεγάλη κοιλιά, βρίσκεται στην 3η θέση. Αυτό πρέπει να βλέπουμε και να είναι περήφανοι και οι άνθρωποι της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι των Χανίων γιατί μετά από πολλά χρόνια έχουν μια ομάδα σε αυτή την κατηγορία και διεκδικεί με αξιώσεις και υπερηφάνεια να πάει στα μπαράζ.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα, είπα ότι με σύνεση, ταπεινότητα και πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε σε παιχνίδι ό,τι μπορούμε. Εάν τώρα έχουμε και την ψυχολογική κατάσταση με το μέρος μας, σίγουρα θα επιδιώξουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Εμείς δεν κοιτάμε τα 3 ματς που ακολουθούν. Εμάς μας ενδιαφέρει το παιχνίδι που έρχεται. Μόνο η Τετάρτη, τίποτε άλλο\”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook