Στο Ηράκλειο θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη 23/4, ο οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου, κ. Δημήτρης Καζάκης.

Ο κ.Καζάκης στις 15:00 θα μιλήσει σε κεντρικό σημείο στις Μοίρες Ηρακλείου στις 15.00 και στις 20:00 θα πραγματοποιήσει κεντρική προεκλογική ομιλία σε πλατεία του Ηρακλείου  (το ακριβές σημείο θα ανακοινωθεί αύριο, Δευτέρα ).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα επισκεφθεί την περιοχή Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Τα 5 βασικά προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ είναι τα εξής;

1. - Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο, που επιτρέπει σε ένα κυρίαρχο κράτος να αρνηθεί να πληρώσει όλα τα παράνομα, τοκογλυφικά και καταχρηστικά χρέη, που οδηγούν τον λαό και την χώρα στην χρεοκοπία
2. - Ανατροπή εδώ και τώρα ολόκληρου του οικοδόμημας των συμφωνιών, δεσμεύσεων, παρεμβάσεων και μέτρων που πάρθηκαν από την εποχή του πρώτου μνημονίου, έτσι ώστε η χώρα να αποκαταστήσει την εσωτερική έννομη τάξη της και να διεκδικήσει την κυριαρχία της από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ
3. – Αναθεώρηση των σχέσεών μας με την ΕΕ με πρώτο βήμα την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος που να εκφράζει τη δυναμική μιας νέας οικονομικής πορείας της χώρας προς όφελος του λαού.
4. - Η πρώτη πράξη εξιλέωσης της ελληνικής κοινωνίας από τα ανομήματα των κυβερνώντων της είναι να καθίσει στο εδώλιο το σύνολο των φυσικών και νομικών προσώπων (κόμματα και επιχειρηματικά κυκλώματα) που συμμετείχαν στην διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας σε ολόκληρη την προηγούμενη περίοδο.
5. – Η διάσωση της χώρας δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον λαό στον «γύψο» ούτε με οικουμενικές και υπερκομματικές κυβερνήσεις εκφασισμού της πολιτικής ζωής. Η διέξοδος από την κρίση απαιτεί περισσότερη, βαθύτερη και όχι λιγότερη δημοκρατία.

Σε αυτές τις εκλογές το Ε.ΠΑ.Μ συμμετέχει στον συνδυασμό «ΌΧΙ» όπου συμμετέχουν, το κόμμα «Δημοκρατική Αναγέννηση», και δεκάδες κινήματα και οργανώσεις πολιτών.