Έναν χρόνο έγγαμου βίου συμπληρώνουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton στις 29 Απριλίου… Ένας χρόνος που άλλαξε όχι μόνο τις ζωές τους αλλά αναμόρφωσε και τον θεσμό της μοναρχίας.

Τον γάμο τους παρακολούθησαν δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακόμη και οι σκεφτικοί σχετικά με το μέλλον του θεσμού που το πριγκιπικό ζευγάρι εκπροσωπεί βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου να γιορτάσουν.

\"\"

Υπήρχε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού κι ευφορίας. Οι Αμερικανοί παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση από την Times Square, ενώ ακόμη και το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού έστειλε τις θερμότερες ευχές του κατευθείαν από το Διάστημα.

Εκείνη την ημέρα το ζευγάρι έγινε το πιο διάσημο της Αγγλίας, ενώ έστρεψε πάνω του τους προβολείς της διασημότητας ανανεώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για τους γαλαζοαίματους που είχε μειωθεί μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.

Σε 12 μήνες αντεπεξήλθαν με επιτυχία στις προκλήσεις που αντιμετώπισαν τόσο στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό, εκπλήσσοντας και τον πιο δύσπιστο αλλά και δίνοντας ώθηση στη μοναρχία.

\"\"

Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανήκει στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.
Οι δυο τους έδειξαν ότι εκπροσωπούν μία νέα γενιά βασιλέων που δεν φοβούνται να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ασχοληθούν με πραγματικά ζητήματα. Φέρουν την επιρροή της Diana καθώς δεν φοβούνται να πάρουν τα ρίσκα τους. Εκείνη, όπως σχολιάζει η New York Daily News, κλώσησε τους στενόμυαλους αυλικούς, ενώ ο γιος και η νύφη που δεν πρόλαβε να γνωρίσει ορίζουν νέα ατζέντα που οι λακέδες των Ανακτόρων πρέπει να ακολουθήσει.

\"\"

Αυτό που περιμένουν τώρα οι «θαυμαστές» του πριγκιπικού ζευγαριού είναι ο διάδοχος, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία, όπως συμβαίνει σε κάθε παραμύθι, όπως μεταδίσει και η Mirror. Ωστόσο, το ζευγάρι αυτόν τον πρώτο χρόνο είχε αρκετές υποχρεώσεις και δημόσιες εμφανίσεις αλλά έζησε κι έξι εβδομάδες χωρισμού, οπότε μπορεί κάποιος να πει ότι και να ήθελε, δεν πρόλαβε να κάνει σχέδια για ένα μωρό.

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook