Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και ενίσχυση των δυτικών-νοτιοδυτικών ανέμων από το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη 24 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς, ενώ στα ορεινά θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση τα δυτικά που θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως 4 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ και στα δυτικά περισσότερο σε ισχυρούς 6 μποφόρ και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 24/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 24/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 24/4, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στον Άγιο Νικόλαο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 24/4, προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook