Στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστα Καραμανλής.

Σύμφωνα με το Έθνος, η παρουσία του στο Ζάππειο την Κυριακή και ο θερμός εναγκαλισμός με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνουν όσους μιλούσαν για μεταξύ τους «ανακωχή», παρά τις πολιτικές διαφορές τους, εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Κ.Καραμανλή να αποδέχεται το αίτημα του Αντώνη Σαμαρά να προβεί σε δημόσια παρέμβαση, εντός της εβδομάδας, για να καλέσει τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει δηλώσεις την ημέρα των εκλογών, ωστόσο του ζητήθηκε να κάνει νωρίτερα την παρέμβασή του, καθώς εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, Δευτέρα, οι κ. Καραμανλής και Σαμαράς πρόκειται να έχουν νέα συνάντηση, στο περιθώριο της επιμνημόσυνης δέησης που θα τελεστεί στο Ίδρυμα Καραμανλή, με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook