Έμειναν με την… όρεξη ένας 50χρονος και η οικογένειά του που έψηναν πέντε λαχταριστές τσιπούρες στα κάρβουνα, στην αυλή της μονοκατοικίας τους στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο! Η στιγμιαία απουσία του έδωσε την ευκαιρία σε δυο… πεινασμένους να αρπάξουν τα ψάρια και να γίνουν «λαγοί»!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι, όταν ο 50χρονος άφησε τα ψάρια να ψήνονται και μπήκε στο σπίτι για να πάρει μια πιατέλα, χωρίς να υποψιάζεται τι θα ακολουθούσε. Ξαφνικά, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, ένας άνδρας όρμησε στην αυλή από την ανοιχτή πόρτα, άρπαξε την… σχάρα με τα ψάρια και άρχισε να τρέχει ακολουθούμενος από έναν ακόμη!

Ώσπου να βγει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας, να συνειδητοποιήσει την απίστευτη κλοπή και να κυνηγήσει τους δράστες, εκείνοι είχαν γίνει άφαντοι μαζί με τις… τσιπούρες! Το αστείο είναι ότι η οικογένεια τους είδε δει από ώρα να στέκονται στο απέναντι πεζοδρόμιο συζητώντας, αλλά φαίνεται ότι περίμεναν να… ψηθούν τα ψάρια για να δράσουν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook