Ποιος είπε ότι ο χουλιγκανισμός στο ποδόσφαιρο απειλεί μόνο τις μεγάλες κατηγορίες; Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γίνονται πρωτοφανή επεισόδια, όπως αυτά που μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το γήπεδο του Προκοπίου στην Εύβοια και προκάλεσαν τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή και ενός βοηθού διαιτητή!

Για τον φιλοξενούμενο Παντριαδικό, όλα πήγαιναν καλά καθώς στο 81ο λεπτό του ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής προηγείτο της τοπικής Δόξας με σκορ 4-1 και κατακτούσε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α2 κατηγορίας Ευβοίας. Κάποιοι ανεγκέφαλοι, όμως, που θέλουν να αποκαλούνται φίλαθλοι, είχαν διαφορετική γνώμη και άρχισαν να… βομβαρδίζουν τους παίκτες με πέτρες και κροτίδες!

Μια από αυτές εξερράγη δίπλα στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και τίναξε μια μεγάλη πέτρα η οποία χτύπησε στο κεφάλι τον αναπληρωματικό του Παντριαδικού Γιώργο Γιαννουκάκο που σωριάστηκε αιμόφυρτος! Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο διαιτητής κ. Βρακάς –που ήδη είχε διακόψει δυο φορές το παιχνίδι λόγω κροτίδων που έπεφταν στο τερέν!- κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια μαζί με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Όμως, καθώς περνούσαν μέσα από «βροχή» από πέτρες και μπουκάλια, μια δεύτερη πέτρα «προσγειώθηκε» στο κεφάλι ενός από τους βοηθούς τραυματίζοντάς τον και αυτόν! Οι διαιτητές εγκατέλειψαν άρον-άρον τον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισαν την οριστική διακοπή του αγώνα, που θα σημάνει βαριά «καμπάνα» για την γηπεδούχο Δόξα Προκοπίου. Φυσικά, οι δράστες της επίθεσης δεν εντοπίστηκαν, αφού στο γήπεδο υπήρχε… ένας αστυνομικός!

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook