Ο υποβιβασμός του Εργοτέλη προκάλεσε και αντιδράσεις. Με σκληρή ανακοίνωση τους φίλοι των κιτρινόμαυρων στρέφοτναι κατά του Νίκου Καραγεωργίου, αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς Παπουτσάκη.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αυλικούς του προέδρου του Εργοτέλη.

"Καλύτερα στη ΒΗΤΑ χωρίς τον ΝΙ.ΚΑ.!
Όταν μιλούσαμε για το ζήτημα του προπονητή και για το πως λειτουργεί η ομάδα είμασταν οι κακόβουλοι, αυτοί που ήθελαν το κακό της ομάδας.Τώρα που επιβεβαιωθήκαμε και επισήμως, δυστυχώς, έχουμε να πούμε πολλά!

Πρώτον, γιατί κύριε Παπουτσάκη στήριξες με τη στάση σου πρόσωπα τα οποία δεν ήταν ικανά να υποστηρίξουν την ιστορία του Εργοτελη και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας? Η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ για να ανακάμψει..Η αγανάκτηση του κόσμου ,η ψυχολογία και οι εμφανίσεις των παικτών βοούσαν για την αλλαγή προπονητή που έπρεπε να γίνει καιρό τώρα..αλλά δεν μας άκουσες...

Το κλίμα "οικογένειας" που ήθελες να περάσεις απέτυχε..Η ομάδα δεν ήταν οικογένεια και ο προπονητής είναι ο κύριος υπεύθυνος. Άκουγες τους αυλικούς σου και και δεν άκουσες τον κόσμο του Εργοτέλη..

Δεύτερον, Νικόλα..Σήκω και φύγε!!!

Τρίτον, μπουχτίσαμε και φέτος με τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.Αν δεν είσαι προστατευόμενος είσαι τελειωμένος..Φεύγουμε καθαροί με το κεφάλι ψηλά.. Φεύγουμε ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ!

Σαν οπαδοί φανήκαμε κατώτεροι της ιστορίας του σωματείου. Πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή, να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Εργοτέλης είμαστε ΕΜΕΙΣ και ότι με την παρουσία μας αλλά κυρίως με την συμμετοχή μας η ομάδα θα ξανασταθεί στα πόδια της..

Αυτό που θέλουμε είναι οι παίκτες και ο προπονητής να παίζουν για τον κόσμο και την ομάδα , η διοίκηση να σέβεται τους οπαδούς και να λειτουργεί για το καλό της ομάδας.

Πέσαμε αλλά δεν τελειώσαμε..Μια νέα εποχή ξεκινά για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, με άλλη φιλοσοφία εντός και εκτός γηπέδου.

Να γίνουμε πραγματικά μια γροθιά!

Και εμείς θα είμαστε πάντα ΕΔΩ και θα φωνάζουμε περήφανα ΕΡΓΟ ΓΕΡΑ!!!
Alternatives Ergotelis''