Την πρώτη τους συνάντηση είχαν το πρωί στα Χανιά, στο ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Υποδομές Κρήτης Α.Ε.» που θα αναλάβει τα έργα ανακατασκευής του ΒΟΑΚ.

Το παρόν στη συζήτηση έδωσε το πρώην στέλεχος της \”Εγνατία ΑΕ\” Άγγελος Διβάλας, ο οποίος τόνισε ότι το έργο αναβάθμισης του ΒΟΑΚ είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω της μορφολογίας του εδάφους ενώ άφησε ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο επιβολής διοδίων στο βόρειο οδικό άξονα Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική αναφορά, ο κ. Διβάλας, μπορεί να χαρακτήρισε πρώιμη την συζήτηση για την επιβολή διοδίων, ωστόσο απέφυγε να αποκλείσει μια τέτοια εξέλιξη επιμένοντας ότι πρόκειται για ένα πολυδάπανο και χρονοβόρο έργο.

Στη συζήτηση επίσης  τέθηκε ένα οργανόγραμμα ώστε να ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία της εταιρείας ενώ ο Πρόεδρος της \”Κρήτης Υποδομές ΑΕ\” Λευτέρης Κοπάσης αναφέρθηκε στα βήματα που πρέπει να γίνουν για την λειτουργίας της εταιρείας, όπως η υπογραφή του καταστατικού, η μετέπειτα κατάθεσή του στο τμήμα εμπορίου για απόκτηση ΑΦΜ, η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την «Εγνατία ΑΕ», η εύρεση κτιρίου εγκατάστασης κ.α.

(φωτό neatv.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook