«Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες να δω που χάνεσαι όλες τις νύχτες» θα μπορούσε να τραγουδά ο Ινδός μεγιστάνας Vijay Mallya, ο οποίος στράφηκε σε μέντιουμ για να σώσει την περιουσία του.

Ο 55χρονος «μαχαραγιάς της επιχειρηματικής ελίτ της χώρας», όπως τον αποκαλούν τα media, φέρεται να προσέλαβε τον πιο φημισμένο αστρολόγο-μέντιουμ της χώρας, τον Παραπανανγκάντι Ουνικρίσνα Πάνικερ, ελπίζοντας ότι θα τον εξιλεώσει από τις αμαρτίες του και θα τον βοηθήσει να σώσει τον όμιλό του, που βουλιάζει στα χρέη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, το εν λόγω μέντιουμ, που εξειδικεύεται στην ινδουιστική τελετή Ashtamangala Prasnam, λέγεται ότι έχει εγκατασταθεί ήδη στην παραθαλάσσια βίλα του επιχειρηματία στο Μουμπάι, προσφέροντάς του τις υπηρεσίες του. Το πολύπλοκο τελετουργικό μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ημέρες και περιλαμβάνει προσφορές σε θεούς, εξαγνιστικά μπάνια και ειδικούς μανδύες.

Βασικότερη πηγή προβληματισμού για τον Ινδό επιχειρηματία αποτελεί η αεροπορική εταιρεία που ίδρυσε πριν από επτά χρόνια, με χρήματα από την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αλκοόλ.,Η Kingfisher Airlines εκτιμάται ότι έχει απώλειες ύψους 700.000 ευρώ την ημέρα, γι\’ αυτό και αναγκάστηκε να μειώσει τον στόλο της και να περιορίσει τις διεθνείς πτήσεις προκειμένου να αποφύγει την χρεοκοπία. Οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν όμως και άλλοι κλάδοι της αυτοκρατορίας του, που περιλαμβάνει από λιπάσματα μέχρι την ινδική ομάδα της F-1, Force India, εκτινάσσοντας τα συνολικά του χρέη στα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook