Σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο Γ. Συμπιλίδης έδωσε μέσω Facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είχε προηγηθεί δήλωση του κ. Συμπιλίδη, ο οποίος παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη γαλάζια παράταξη.

\”Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος γιατί απάλλαξα την παράταξη από τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του Ελληνικού λαού\” είχε πει ο κ. Συμπιλίδης.

\”Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι από έξω βρέθηκες\” έγραψε στον τοίχο του στο Facebook.

Στην υποψηφιότητα Συμπιλίδη, η οποία αποσύρθηκε τελικά είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια και η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για \”μαχαιριά\” στην παράταξη.

\”Τι να σας πω; Μωραίνει Κύριος. Ο κύριος Συμπιλίδης έριξε μία κυβέρνηση του 48% και έβλαψε τη χώρα γιατί σταμάτησε μία πορεία διαρθρωτικών αλλαγών που, εάν είχαν προχωρήσει, σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο\”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τελικά, ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις αντιδράσεις αναγκάστηκε να δεχθεί την παραίτηση Συμπιλίδη, ωστόσο η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας, δέχθηκε σοβαρό πλήγμα.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook