Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων, το Θεραπευτήριο Χρoνίων Παθήσεων Χανίων-Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων Κρήτης-Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και η ΠΟΛΥΔΡΑΣΗ, εθελοντική ομάδα Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας» παρουσιάζουν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του θεάτρου «Δ. Βλησίδης» θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ο Πατούχας», του Ι. Κονδυλάκη.

Συνεργάζονται και συμμετέχουν ο Παγκρήτιος Σύλλογος Βρακοφόρων ο Ιστορικός Λαογραφικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Κρητικές Μαδάρες» και μουσικοί του τόπου μας.

Κύριος στόχος για την προετοιμασία και το ανέβασμα της παραπάνω θεατρικής παράστασης ήταν ο σχεδιασμός ενός project πολιτιστικού και καλλιτεχνικού προγράμματος, με άξονα τη δημιουργική χρήση των τεχνών και ιδιαίτερα του θεάτρου στην εκπαίδευση.

Άλλωστε, η αξία της βιωματικής εμπειρίας του θεάτρου είναι ανεκτίμητη, ενώ παράλληλα, αίτημα και αναγκαιότητα του σύγχρονου πολιτισμού είναι η δια βίου παιδεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook