Ηλιοφάνεια, ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι μέχρι τις μεσημεριανές ώρες και άνοδο της θερμοκρασίας στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012. Αυξημένη αναμένεται να είναι η συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια κεντρικά τμήματα η θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημεριανές ώρες, ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα δυτικά τις πρωινές ώρες από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λίγη συννεφιά θα υπάρχει απόψε στον ΄\’Αγιο Νικόλαο , με το θερμόμετρο στους 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 25/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης έως 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook