Το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ άρπαξαν χθες το πρωί από το σπίτι μίας 68χρονης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βρουχά του Δήμου Αγ. Νικολάου δύο γυναίκες και ένας άνδρας ηλικίας 40, 47 και 37 ετών που συνελήφθησαν  όμως λίγες ώρες αργότερα από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγίου Νικολάου για κλοπή.

Οι δύο γυναίκες εκμεταλλευόμενες το γεγονός ότι η 68χρονη έλειπε για λίγο από το σπίτι της μπήκαν μέσα και άρπαξαν το παραπάνω χρηματικό ποσό .

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος και τράπηκαν σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της αντεγκληματικής δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου για την προστασία των ηλικιωμένων στις απομακρυσμένες περιοχές της περιφερείας, αστυνομικοί προσήγαγαν τα τρία άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγ. Νικολάου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω ήταν οι δράστες της κλοπής.

Μάλιστα στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.675 ευρώ, την προέλευση του οποίου δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ενώ, εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook