Του Ευαγγέλου και της Ελένης, γεννήθηκε το 1942 στο Γεράνι Ρεθύμνου, γιος πολύτεκνης οικογένειας (10 αδέρφια) δούλεψε με τις αγροτικές καλλιέργειες και έκανε παράνομη αλιεία που πλήρωσε με την αρτιμέλειά του.Στις αρχές της δεκαετίας 1980 στράφηκε στο εμπόριο ελαιολάδου και συμμετείχε στη δημιουργία της εταιρείας Εύοσμος Α.Ε. στην Επισκοπή Ρεθύμνης.

Διατηρεί επίσης σε συνεργασία εμπορικό καταστήμα αθλητικών ειδών στο Ρέθυμνο. Το 2002 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Νικηφόρου Φωκά και τον υπηρέτησε ως υπεύθυνος περιβάλλοντος .

Είναι μέλος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Ρεθύμνης όπου έχει αναπτύξει σημαντική δράση για την προστασία του θαλασσίου πλούτου και την συνένωση των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών συλλόγων αλιέων της Κρήτης.

Τα νεανικά σφάλματα της άγνοιας ,τον οδήγησαν στον αγώνα για τη οικολογική ισορροπία ,την αειφορία στη γή και στη θάλασσα ,στην προσπάθεια να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση χωρίς να τη πληρώσει η φύση και οι ερχόμενες γενιές.Είναι μέλος των Ο-Π από το 2009

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook