Με αποφάσεις των τεσσάρων Αντιπεριφερειαρχών της Κρήτης καθορίστηκαν τα 1.212 εκλογικά τμήματα στα οποία θα προσέλθουν για να ψηφίσουν στις εκλογές της 6ης Μαίου, οι 531.792 εγγεγραμμένοι εκλογείς στην Κρήτη, καθώς και οι ετεροδημότες άλλων περιοχών που θα ψηφίσουν στο νησί τους υποψηφίους των εκλογικών περιφερειών στις οποίες έχουν διατηρήσει τα δικαιώματά τους.

Ειδικότερα :

Στην Εκλογική Περιφέρεια Χανίων οι 139.990 εγγεγραμμένοι και οι ετεροδημότες ψηφοφόροι θα ψηφίσουν σε 321 εκλογικά τμήματα.

Δείτε εδώ που θα ψηφίσετε στην Ε.Π.Χανίων.

Σημείωση 1 : Με νεώτερη απόφαση α) στο αριθμ. 73ο εκλογικό τμήμα του εκλογικού διαμερίσματος Γραμβούσας της Δημοτικής Ενότητας Κισσάμου του Δήμου Κισσάμου, ως κατάστημα ψηφοφορίας θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του Ενοριακού Κέντρου Γραμβούσας, αντί του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Γραμβούσας και

β) στο 16ο εκλογικό τμήμα του εκλογικού διαμερίσματος Γαβαλοχωρίου, της Δημοτικής Ενότητας Βάμου του Δήμου Αποκορώνου, θα χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Γαβαλοχωρίου, αντί του πρώην Δημοτικού Σχολείου Γαβαλοχωρίου

Σημείωση 2 : Με νεώτερη απόφαση στο αριθμ. 67ο εκλογικό τμήμα του εκλογικού διαμερίσματος Βλάτους της Δημοτικής Ενότητας Ινναχωρίου του Δήμου Κισσάμου ως κατάστημα ψηφοφορίας θα χρησιμοποιηθεί το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Βλάτους αντί του πρώην Δημοτικού Σχολείου Βλάτους.

Σημείωση 3 : Με νεώτερη απόφαση στο αριθμ. 96ο εκλογικό τμήμα του εκλογικού διαμερίσματος Ποταμίδας της Δημοτικής Ενότητας Μυθήμνης του Δήμου Κισσάμου ως κατάστημα ψηφοφορίας θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ποταμίδας αντί του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ποταμίδας

Στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου, οι 249.726 εγγεγραμμένοι και οι ετεροδημότες ψηφοφόροι θα ψηφίσουν σε 524 εκλογικά τμήματα.

Δείτε εδώ που θα ψηφίσετε στην Ε.Π.Ηρακλείου

Σημείωση : Με νεώτερη απόφαση αλλάζει το κατάστημα ψηφοφορίας του 19 εκλογικού τμήματος ως ακολούθως: 19 ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ/ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΠΑΡΑΝΥΜΦΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ Από : ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Εως : ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 257

Στην Εκλογική Περιφέρεια Ρεθύμνου, οι 70.557 εγγεγραμμένοι και οι ετεροδημότες ψηφοφόροι θα ψηφίσουν σε 198 εκλογικά τμήματα.

Δείτε εδώ που θα ψηφίσετε στην Ε.Π.Ρεθύμνου

Στην Εκλογική Περιφέρεια Λασιθίου, οι 71.519 εγγεγραμμένοι και οι ετεροδημότες ψηφοφόροι θα ψηφίσουν σε 169 εκλογικά τμήματα.

Δείτε εδώ που θα ψηφίσετε στην Ε.Π.Λασιθίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook