Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι έφηβοι, οι παίδες και η νεάνιδα ομάδα «ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της πίστας. Οι νεαροί αθλητές της ομάδας έδειξαν ότι έχουν όλα τα εχέγγυα για να έχουν μια εξαιρετική πορεία στις μεγαλύτερες κατηγορίες του αθλήματος.

Συνολική συγκομιδή 13 μετάλλια. Το χορό των μεταλλίων άνοιξε την 1η μέρα των αγώνων ο Κορτσιδάκης Μιχάλης ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική κούρσα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την φανέλα του πρωταθλητή με 20 βαθμούς και ξεκολλημένος από τους υπόλοιπους αθλητές για 40 στροφές από τις 60 ενώ ο Κοπανάκης Δημήτρης τερμάτισε 4ος παρά το γεγονός ότι είχε στομαχικές διαταραχές και βοήθησε τον συναθλητή του για την νίκη.

Οι δύο τους μαζί με τους, Δεττοράκη Δημήτρη και Κακαβελάκη Ιωάννη κατέκτησαν και το ασημένιο μετάλλιο στην ομαδική καταδίωξη 4.000μ. μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με τον ΟΑ Σουδας στον τελικό. Στο ομαδικό σπρίντ Δεττοράκης, Κακαβελάκης και Σταματάκης Χρήστος πέτυχαν τον 2ο καλύτερο χρόνο στον προκριματικό και στον τελικό αγωνιζόμενοι με τον ΠΟ Βόλου έχασαν για 0,5 δευτερόλεπτο και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Στα 3.000μ ατομικής καταδίωξης ο Κορτσιδάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Την σκυτάλη πήρε η νεάνιδα της ομάδας η οποία κέρδισε το ασημένο μετάλλιο στα 500μ και το χάλκινο στα 200μ. Στην κατηγορία των παίδων την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Πανηγυράκης Ιωάννης ο οποίος κατετάγη 6ος στην ατομική καταδίωξη και 7ος στο ομαδικό σπρίντ μαζί με τον συναθλητή του Καλαιτζάκη Κώστα.

Την τελευταία μέρα των αγώνων ο Σταματάκης Χρήστος με δύο εκπληκτικές κούρσες στο κέριν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε την 6η θέση στα 1000μ ατομικής χρονομέτρησης, ενώ ο Κακαβελάκης και ο Δεττοράκης ήταν 7ος και 8ος αντίστοιχα.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις των εφήβων τους έφεραν στην 2η θέση στην βαθμολογία των ομάδων πίσω από τον ΠΟ Βόλου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι αθλητές και η αθλήτρια βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις κατά πολύ, με αυτό τον τρόπο επιβραβευτήκαν οι προσπάθειες τους και οι θυσίες όλης της χρονιάς.

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook