Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης κλήθηκε σήμερα (24/04) να απολογηθεί ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κώστα Πετρόπουλου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε και αφορούσαν σκάνδαλα τα οποία επηρέασαν την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος!

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Απόστολος Παπουτσάκης προ τεσσάρων ημερών στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Metropolis», προκάλεσαν… αναταραχές στην Σούπερ Λίγκα, ειδικότερα από την στιγμή που -τότε- ήταν ακόμα πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής!

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Ηρακλείου κατέθεσε την άποψη του και έκανε λόγο για δύο-τρία καραμπινάτα σκάνδαλα. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να επιληφθεί του θέματος ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος αλλά και να τον καλέσει σε απολογία ενώπιόν του…

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Απόστολου Παπουτσάκη, προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης και της ΠΑΕ Εργοτέλης για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ», ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου.

πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook