Η προεκλογική περίοδος βρίσκεται στην κορύφωσή της και τα φαινόμενα αφισορύπανσης έκαναν την εμφάνισή τους και στην ευρύτερη περιοχή της Αμουδάρας και του Γαζίου.

Ειδικά συνεργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου, έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη απομάκρυνσης όλων των παράνομων κολλημένων αφισών των κομμάτων ή/και των υποψηφίων, που κολλούνται σε στύλους, τοίχους και κολόνες της περιοχής.

Ο αρμόδιο αντιδήμαρχος Κώστας Φασουλάκης σε δηλώσεις του τονίζει ότι η υπηρεσία καθαριότητας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσει ένα ικανοποιητικό επίπεδο καθαριότητας, αλλά δυστυχώς δεν επαρκεί. «Κατανοώ την προεκλογική αγωνία κάθε κόμματος για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προβολή των θέσεων και απόψεών του.

Είναι όμως απαράδεκτο στην προσπάθεια αυτή, να γεμίζουμε τις αστικές και τις τουριστικές μας περιοχές με αφίσες και πανό. Τα συνεργεία μας ήδη καθαρίζουν την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου και της Αμουδάρας από τις αφίσες και είμαστε αποφασισμένοι από εδώ και στο εξής, να στέλνουμε τα σχετικά πρόστιμα αφισορύπανσης στα κόμματα που παρανομούν.

Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την σχετική νομοθεσία και αυτό θα πράξουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Φασουλάκης, ενώ τόνισε ότι θα ενημερώσει άμεσα όλα τα κόμματα για τις συνέπειες της παράνομης αφισοκόλλησης.