Την τελευταία πρόβα πριν από τη συμμετοχή στο πανελλήνιο ΟΠΕΝ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (25/4) το απόγευμα η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Στόχος για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη είναι να σημειωθούν επιδόσεις που θα τους εξασφαλίσουν την παρουσία σε αυτή τη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Μαΐου στο κολυμβητήριο Περιστερίου.
Σύμφωνα με τον κ. Καλαμαρίδη: \”Ενόψει του ΟΠΕΝ, πραγματοποιούμε την τελευταία προετοιμασία έτσι ώστε να επιλεγούν οι αθλητές που θα πάρουν μέρος. Ελπίζουμε, από τη στιγμή πλέον που η 50άρα πισίνα έχει τεθεί σε λειτουργία, να καταφέρουν οι αθλητές μας να βελτιώσουν τους χρόνους τους\”.
Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Χ. που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα είναι οι εξής:
Ανδρεάδης, Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Γαλάνης, Λούτας, Ξηρουχάκης, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Πλατσιδάκης, Σαλεβουράκης, Ευρύκλεια Βερυκάκη, Βεργανελάκη, Δημητριάδη, Ηλιάκη, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Στέλλα Καλογεροπούλου, Αντωνία Μαντά, Μαρία Μαντά, Ιωάννα Παπαγεωργίου, Αντωνία Πατεράκη, Νίκη Πατεράκη, Σπυριδάκη, Σταγάκη και Ψαρουδάκη.
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook