Στις πιθανότητες που έχει ο ΟΦΗ για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση που θα τον οδηγήσει στην απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, στάθηκε ο τεχνικός των \”μελανόλευκων\”, Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με τον Θρασύβουλο. Ο προπονητής του ΟΦΗ παρουσιάστηκε αισιόδοξος ακόμα και για την δεύτερη θέση από την οποία η κρητική ομάδα απέχει έξι βαθμούς και ενώ απομένουν ακόμα εννιά τελικοί. Υποσχέθηκε δε ότι ο ΟΦΗ θα παλέψει μέχρι τέλους με όλες του τις δυνάμεις.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: \”Ευκαιρίες κάναμε, το κακό θα ήταν να μην κάναμε ευκαιρίες. Αν είχαμε μια καλή πάσα, θα το παίρναμε το παιχνίδι. Αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όσοι είδαν το παιχνίδι. Επειδή βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, η φιλοσοφία ήταν, είναι και θα είναι η ίδια. Έχουμε αποδείξει ότι σε όποιο γήπεδο παίζουμε, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη. Όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, τότε ας μην το χάνουμε. Θέλω να πω ότι με όλες τις ομάδες είναι στα πλέι – οφ, τις έχουμε κερδίσει. Με την φιλοσοφία που υπάρχει στον ΟΦΗ είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Για εμάς, η δεύτερη θέση δεν έχει χαθεί. Θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε και μέχρι θανάτου. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια δύο ταχυτήτων και πρέπει να αντέξεις. Όσες πιθανότητες έχουμε, θα τις εξαντλήσουμε\”.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης: \”Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γεωργίου, Αγρίτη, Καμπάνταη και είναι δύσκολο να παίξουν. Θα δούμε μέχρι το Σάββατο\”.

Για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο: \”Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Επειδή διάβασα κάποιες δηλώσεις παίκτων του Θρασύβουλου ότι πάμε για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ, δεν είδα να κάνουν τις ίδιες δηλώσεις όταν έπαιξαν με τον Παναιτωλικό και τα Γιάννενα. Δεν είδα να λένε τα ίδια πράγματα και τότε. Θα ήθελα να δώσει ο κόσμος βροντερό παρόν και δεν λέω ότι είναι δύσκολο, έτσι για να το λέω. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του κόσμου και να είναι στις επάλξεις για να σταθεί στο πλευρό μας. Ο κόσμος μας δίνει μια ώθηση. Παίκτες και κόσμος είναι αλληλένδετοι. Δεν μπορεί να λειτουργήσει το ένα δίχως το άλλο\”.

Για τον Βασίλη Ρόβα: \”Είναι άλλο πράγμα να είμαι έξι μήνες δίχως προπόνηση και άλλο να μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι. Το θέμα είναι να τον έχουμε έτοιμο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό\”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: \”Πάντα για ένα παιχνίδι υπάρχει ένα πλάνο. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζει και ο αντίπαλος. Κάποιες φορές όσα έχουμε στο μυαλό μας υλοποιούνται, κάποιες άλλες όχι. Ξεκινάς ένα παιχνίδι και λες να το κερδίσω και δεν το κερδίζεις. Στην Καρδίτσα γιατί χάσαμε; Γιατί ήταν καλύτερη η Καρδίτσα; Από ένα φάουλ χάσαμε. Σε όσες ομάδες έχω πάει, δεν έχω μιλήσει για την διαιτησία. Γιατί είναι άνθρωποι και εκείνοι και κάνουν λάθη. Όμως στην δική μας περίπτωση τι να πούμε; Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο βοηθός έκοψε ως οφσάιντ τον Γιακούμπου ενώ ήταν πίσω. Στόχος είναι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να πάρουμε την δεύτερη θέση. Εμείς θα το παλέψουμε. Όταν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη, τότε θα πούμε πάμε στα μπαράζ. Είναι βασικό να πάρουμε και το πλεονέκτημα\”.

Για τον Ματίας Βερόν: \”Οποιοσδήποτε παίκτης παίζει, κάνει το καθήκον του. Δεν παίζει ούτε για τον ΟΦΗ, ούτε για τον εαυτό του. Την δουλειά του κάνει μέσα στο γήπεδο\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook