Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ορεινά και πτώση των τιμών της μέγιστης θερμοκρασίας περιμένουμε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς, ενώ στα ορεινά από 8 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, ενώ στο Δυτικό Λιβυκό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Λιβυκό ασθενείς.

ΧΑΝΙΑ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/4, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

(meteo.gr)