Ο Δήμος Αγίου Νικολάου σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην Ολοήμερο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα «50 – 50» που διοργανώνει την Παρασκευή στην Κεντρική Πλατεία της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Α΄μέρος: Πρωί

Στην εκδήλωση του Α΄ μέρους, το πρωί της Παρασκευής, μετά τις 11.00 π.μ. θα λάβουν μέρος οι μαθητές των σχολείων με μουσικά και χορευτικά δρώμενα που έχουν διοργανώσει οι νέοι του 2ου Γυμνασίου. Ο Δήμος θα προσφέρει σε όλους σερπαντίνες και πολλές εκπλήξεις ενώ οι μαθητές θα φέρουν δικές τους αποκριάτικες κατασκευές για να στολίσουν την Πλατεία.

Β΄μέρος: Απόγευμα

Στην εκδήλωση του Β΄μέρους μετά τις 7.00 το απόγευμα, θα ακολουθήσουν δρώμενα από τις παραδοσιακές Απόκριες όπου ο Νίσπητας θα παρουσιάσει στην αρχή της εκδήλωσης λαογραφικά στοιχεία της αποκριάς από την παράδοση μας και αμέσως μετά η ομάδα της Ακαδημίας χορού Γιαννίκου – Ταμιωλάκη θα παρουσιάσει δρώμενα των ημερών και ξεχασμένους κρητικούς χορούς που θα πλαισιώσει το μουσικό Κρητικό συγκρότημα του Κωστή Χρονάκη.

Στην εκδήλωση θα προσφέρονται σουβλάκια που θα ετοιμάζουν τα μέλη της επιτροπής των εθελοντών και πολύ ρακί και κρασί για όλους!

Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε στους ρυθμούς της Αποκριάς!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook