Εδώ και 13 ώρες βρίσκεται «ταμπουρωμένος» μέσα στο σπίτι του, μαζί με τη γυναίκα του, κρατώντας ανελλιπώς στα χέρια του την καραμπίνα και αρνείται πεισματικά να παραδοθεί στις Αρχές. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 63χρονος δράστης από την Κέρκυρα τράβηξε τη σκανδάλη της κυνηγετικής του καραμπίας προς τον 45χρονο γιo του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς, ελαφρά.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από διαμάχη για περιουσιακά ζητήματα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσά τους με αποτέλεσμα ο πατέρας να πάρει το όπλο και να βγει στην αυλή που ήταν ο γιος του, πυροβολώντας τον από πίσω. Οι δυο τους μένουν σε διπλανά σπίτια και κτηματικές διαφορές φαίνεται πως ήταν η αιτία που ήρθαν σε σύγκρουση.

Ευτυχώς, ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού τα σκάγια τον βρήκαν στα οπίσθια. Για προληπτικούς λόγους το παιδί και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν από την αστυνομία σε ασφαλές μέρος.

Για το λόγο αυτό στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος μαζί του και να τον πείσουν να παραδοθεί, ώστε να αρχίσει προανακριτική εξέταση, όμως δεν κατάφεραν να αποκτήσουν επικοινωνία μαζί του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook