Η ομάδα Χανίων του κόμματος "Δημιουργία Ξανά !" διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών με το ψηφοδέλτιό της στο Εργατικό Κέντρο Χανίων (Μάρκου Μπότσαρη 68) το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις 7 το βράδυ.

Και οι δύο υποψήφιοι – Γιώργος Μανωλάκης και Ιωάννης Ζαμπουλάκης – θα είναι παρόντες και οι πολίτες του νομού Χανίων θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν, να τους ακούσουν αλλά και να τους ρωτήσουν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά τους σημειώματα.Γιώργος Μανωλάκης
Γεννήθηκα το 1972 στα Χανιά. Φοίτησα στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Χανίων, όπου διατέλεσα και μέλος του 15μελούς συμβουλίου.

Ήμουν αθλητής και αρχηγός στην ομάδα χάντμπολ «Φίλιππος Βέροιας» της Α' Εθνικής Κατηγορίας με σημαντικές διακρίσεις, στην ομάδα των παίδων κερδίσαμε μία φορά την τρίτη θέση (84-85) και δυο φορές την δεύτερη θέση (85-86 και 86-87), ενώ στην ομάδα των εφήβων κερδίσαμε μία φορά την δεύτερη (87-88) και μία φορά την πρώτη θέση (88-89).  Αγωνίστηκα και με την ομάδα του Κύδωνα Χανίων στην κατηγορία των ανδρών.

Υπηρέτησα την περίοδο 1995-1996 την στρατιωτική μου θητεία ως Δεκανέας Χειριστής Όλμων και συμμετείχα και στην κρίση των Ιμίων (όντας στην Μυτιλήνη).

 Έχω εργαστεί ως σερβιτόρος, συντονιστής εξυπηρέτησης πελατών και γενικός υπεύθυνος σε επιχειρήσεις των Χανίων και ως προσωπικό επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών στην Ολυμπιακή αεροπορία.

Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Δημητριάδη και έχω δύο κόρες, την Στέλλα και την Ειρήνη. Τα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνουν τη μουσική και την ιστορία.
www: http://giorgosmanolakis.webnode.gr/ email: [email protected]
Ιωάννης Ζαμπουλάκης

Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αποφοίτησα το 2002 από τα Ιδ. Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη.

Ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία τον Αύγουστο του 2004 με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Τροχοφόρου Οχημάτων.

Έχω εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε βιοτεχνία χαρτικών και σε επιχείρηση εμπορίας συστημάτων αλουμινίου. Παράλληλα, ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Ηρακλείου.

Τα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνουν τη μουσική, τη Φιλοσοφία, τη Θεολογία, τις Φυσικές επιστήμες, την Πολιτική, την Στρατηγική, την ελληνική και ξένη λογοτεχνία, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τον κινηματογράφο.
Email: [email protected]


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "Στη Δημιουργία, Ξανά! το όραμά μας είναι να κάνουμε την Ελλάδα ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, αξιοπρεπές, αξιοκρατικό και παραγωγικό, που θα αποκτήσει ξανά τη θέση που του αξίζει στη διεθνή κοινότητα. Προσβλέπουμε στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, και εργαζόμαστε γι’ αυτή και για την παγίωση κλίματος ειρήνης και συνεργασίας στην περιοχή μας.

Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη βαθιά τραυματισμένη σχέση Πολιτείας – Πολίτη δημιουργώντας ένα κράτος δικαίου, που θα προστατεύει τις ατομικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη, θα ευνοεί την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια της οικονομίας, θα επενδύει στην Παιδεία και στον Πολιτισμό και θα εξασφαλίζει ευημερία για τους πολίτες του μέσα από την εργασία και την ανάπτυξη.

Θέλουμε να καταργήσουμε την έννοια του «επαγγελματία πολιτικού» και των «πολιτικών τζακιών» και να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο αρχών και έναν πολιτικό πολιτισμό, που θα επιτρέπει σε κάθε δημιουργικό Έλληνα να παράγει, να προοδεύει και να συμμετέχει στα κοινά.»"