Ένας 56χρονος είναι ο δράστης ληστείας που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2011 σε βάρος 49χρονης στον Καλαθά Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται στις 9 Αυγούστου, περίπου στις 9,30 το πρωί, η 49χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον δρόμο Σταυρός – Κουνουπιδιανά του Ακρωτηρίου, όταν ξαφνικά στην περιοχή του Καλαθά ένας άνδρας που ήταν δίπλα σε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο της έκανε σήμα να σταματήσει προφασιζόμενος πως είχε πάθει βλάβη και ήθελε βοήθεια.

Όμως μόλις η 49χρονη κατέβηκε απο το αυτοκίνητό της, ο ληστής έβγαλε ένα όπλο και την υποχρέωσε να καθίσει και πάλι μέσα στην θέση του οδηγού, ενώ αυτός κάθισε στην θέση του συνοδηγού και σημαδεύοντάς την με το όπλο, την ανάγκασε να κινηθεί προς το χωριό Χωραφάκια.

Εκεί και σε ερημική περιοχή, την κατέβασε στον δρόμο, και τότε αυτός πήρε το αυτοκίνητο και επέστρεψε στον Καλαθά όπου και εγκατέλειψε το όχημα αφού πρώτα πήρε απο την τσάντα της 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, προέκυψε ότι δράστης της ληστείας είναι ο 56χρονος ο οποίος,όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook