Παραδόθηκε, έπειτα από διαπραγμάτευση μίας και πλέον ώρας με τον ειδικό διαπραγματευτή της Αστυνομίας, ο 65χρονος που πυροβόλησε το γιο του και ταμπουρώθηκε, για περισσότερες από 13 ώρες, στο σπίτι του.

Από τις 9 το πρωί η Αστυνομία ανέκτησε επικοινωνία με τον ταμπουρωμένο μέχρι την ώρα εκείνη δράστη, ο οποίος πείστηκε να παραδώσει το όπλο του και μετά από λίγη ώρα να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από το γιο του για τον τραυματισμό του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 65χρονος δράστης από την Κέρκυρα τράβηξε τη σκανδάλη της κυνηγετικής του καραμπίας προς τον 45χρονο γιo του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς, ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από διαμάχη για περιουσιακά ζητήματα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσά τους με αποτέλεσμα ο πατέρας να πάρει το όπλο και να βγει στην αυλή που ήταν ο γιος του, πυροβολώντας τον από πίσω.  Οι δυο τους μένουν σε διπλανά σπίτια και κτηματικές διαφορές φαίνεται πως ήταν η αιτία που ήρθαν σε σύγκρουση.

Ευτυχώς, ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού τα σκάγια τον βρήκαν στα οπίσθια. Για προληπτικούς λόγους το παιδί και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν από την αστυνομία σε ασφαλές μέρος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook