Επιβεβαιώνεται η γερμανική έρευνα σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες διαθέτουν το μικρότερο… μόριο στην Ευρώπη με 12,4 εκατοστά. Όπως δείχνουν τα ετήσια στοιχεία της Διεθνούς Κοινότητας της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, η Ελλάδα δεδομένου του πληθυσμού της κατακτά την πρωτιά στις χειρουργικές επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους! Όπως αναφέρεται στην έρευνα, αυτό είναι δέκα φορές περισσότερο από τον μέσο όρο, καθώς στις ΗΠΑ μόλις 239 άνδρες μπήκαν κάτω από το νυστέρι, ενώ στην Ελλάδα 592.

Οι ΗΠΑ, όπως και ήταν αναμενόμενο, κατακτούν την πρώτη θέση όσον αφορά στον αριθμό των πλαστικών επεμβάσεων όλων των ειδών, καθώς 3,3 εκατ επεμβάσεις.  έγιναν το 2010, και ακολουθεί η Βραζιλία στη δεύτερη θέση. Η χώρα της Λατινικής Αμερικής ωστόσο έχει την πρωτιά στην ανόρθωση / αυξητική γλουτών, το σημείο του σώματος που έχει κάνει διάσημες τις Βραζιλιάνες καλλονές, καθώς φαίνεται ότι η φύση δεν έκανε – και τόσο – από μόνη της το θαύμα της. Στη Βραζιλία οι γυναίκες επιλέγουν να αυξήσουν τους γλουτούς τους ή να τους ανορθώσουν επτά φορές περισσότερο κατά μέσο όρο από τις 25 χώρες της λίστας, ενώ πέντε φορές περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο καταφεύγουν σε ανανέωση κόλπου.

\"\"

Αν λάβουμε υπόψη μόνο τα πληθυσμιακά κριτήρια, η Κορέα είναι η χώρα στην οποία έχουν γίνει τα περισσότερα χειρουργεία αισθητικών παρεμβάσεων. Το 2009 έρευνα που διενήργησε εταιρεία στη Σεούλ ανακάλυψε ότι 1 στις 5 είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Συνολικά σε ολόκληρο τον κόσμο, τα εμφυτεύματα πιγουνιού σημείωσαν αύξηση 71% το 2010.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook