Μετά από πολλές περιπέτειες το αγαπημένο ζευγάρι της \”Εδέμ\”, o \”Λουκάς\” και η \”Νόρα\”, θα ενωθούν επιτέλους με τα ιερά δεσμά του γάμου σε έναν καθόλα ανατρεπτικό γάμο… με τη \”Νόρα\” να επιλέγει φόρεμα αντί για νυφικό και τη Λίμνη του Μαραθώνα αντί για εκκλησία. Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά στον καναπέ σας γιατί στις 19:00 μας περιμένει πολλή συγκίνηση!

Η τελετή θα είναι άκρως απολαυστική με το Νικόλα να κάνει για άλλη μια φορά πλάκα στο γαμπρό και τη Μελίτα να  σκάει από την ζήλια της, όταν ο Στέφανος θα χορέψει με την κουμπάρα -Εριέττα τετ – α – τετ . «Σκασμένη» θα είναι όμως και η Αμαλία, που ζηλεύει αφόρητα τον Πέτρο και προσπαθεί να πείσει τον Ευκλείδη να πάρει την Στέλλα μαζί… φεύγοντας από Αθήνα! Θα «φάει» άκυρο όμως, αφού η Στέλλα του ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν οι δυο τους.

\"\"
Χαρές, πανηγύρια και συγκίνηση, αλλά φυσικά όχι για πολύ, αφού η παρέα των «Μυστικών» δεν μπορεί να μείνει ήσυχη για λίγο!

Την ώρα που πάνε να αποχαιρετήσουν την Εδέμ, βρίσκουν τα λύτρα που είχε δώσει η Εύα για την απαγωγή του γιου της και αποφασίζουν να πάρουν πίσω την «Εδέμ» τους. Στο ψάξιμο όμως η δαιμόνια δικηγόρος Νόρα ανακαλύπτει, ότι ανήκει στην… Αντιγόνη. Αφού ξεπεράσει το πρώτο σοκ και αυτή και η υπόλοιπη παρέα… θα δείτε τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να σας τα λέμε και όλα!

Συγκλονιστική εξέλιξη θα έχουμε και στο ειδύλλιο  Στέφανου – Μελίτας, καθώς ο πρώτος θα ξενερώσει με την συμπεριφορά της πρώην αγαπημένης τους και θα σκεφτεί ότι μόνο η Εριέττα τον αγαπάει πραγματικά.  Για αυτό αποφασίζει να είναι δίπλα της, όταν ετοιμάζεται να βρει τον μπελά της, αφού δίπλα στο σκάφος της θα βρεθεί το πτώμα της Άννας και θα αρχίσουν τα «ντράβαλα». Βλέπετε η Νταίζη, την ώρα που έπεφτε νεκρή η Άννα δεν θέλησε να καλέσει την Αστυνομία, αλλά προτίμησε να κρύψει το πτώμα.

Τέλος, Στέλλα – Πέτρος πάνε μαζί θέατρο και μετά φαγητό, ενώ η τρέλα της Αμαλίας «φουντώνει»… Μάλιστα, θα αποκαλύψει και στην Μελίτα ότι κάτι παίζει με τον μπαμπά της και με μια άλλη γυναίκα. Μόνο που δεν θα αποκαλύψει το όνομα αυτής.

\"\"

\"\"

\"\"


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook