Έκλεισε τον κύκλο της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, λίγες ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση του Μαΐου. Ο πρόεδρος Χρήστος Μιχαλόπουλος, παραχώρησε στο πλαίσιο αυτό συνέντευξη τύπου, μιλώντας για το παρελθόν και το μέλλον της ομάδας. 
Ο κος Μιχαλόπουλος τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν άμεσα χρήματα, ενώ στάθηκε με μεγάλη δόση αυτοκριτικής στην συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά, κατά την μεταβίβαση της ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2009:
 «Ένα λάθος δικό μου είναι ότι συντέλεσα στην σύνταξη και στις συμφωνίες με τον κ. Βατσινά.Ο Κος Βατσινάς δεν έπρεπε να πάρει ευρώ. Παρέδωσε καμένη γη. 
Ήταν λάθος η συμφωνία που κάναμε. Ζητάω συγγνώμη από τους Ηρακλειώτες και τους φίλους του ΟΦΗ .
 Παρέδωσε χρέη και συμφωνήσαμε να πάρει και χρήματα» δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Διοικούσας, ζητώντας συγγνώμη για την ενέργεια αυτή. 
Ο κος Μιχαλόπουλςο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βαρδή Βαρδινογιάννη για την βοήθεια που παρείχε στον ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν κατά τη διαδικασία της αδειοδότησης: 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαρδινογιάννη. Ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης έχει βοηθήσει τον ΟΦΗ. Ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης είναι ευεργέτης του ΟΦΗ. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι μεγάλος κρητικός. Βοήθησε τον ΟΦΗ σε μια κρίσιμη στιγμή στο όνομα του αδερφού του. 
Ίσως να μην έπρεπε να πω το όνομα, όμως πιστεύω πως οι ανιδιοτελείς και οι αγνές πράξεις δεν πρέπει να μένουν στο σκοτάδι. Η οικογένεια αυτή υβρίστηκε και δεν της άξιζε αυτό. 
Ο κ. Βαρδής είτε στο όνομα της μνήμης του αδερφού του, είτε στην αγάπη του για τον ΟΦΗ και το νησί μας βοήθησε.»
Το μέλλον του ΟΦΗ παραμένει αβέβαιο, ωστόσο η Γενική Συνέλευση θα κρίνει πολλά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook