Εθνικιστές έγραψαν συνθήματα πάνω στο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρίσκεται στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων. Απο το σύνθημα "Ελλάς ή τέφρα" που γράφτηκε φαίνεται πως πρόκειται για ομάδα η οποία δραστηριοποιείται μέσω του περιοδικού "Αντεπίθεση" και στηρίζει την "Χρυσή Αυγή".

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Χανίων καταγγέλλει την καταστροφή του προεκλογικού περιπτέρου της τα ξημερώματα της Τετάρτης 25 Απρίλη.

Δεν είναι πρώτη φορά που ανάλογα περιστατικά λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας και αλλού, με επιθέσεις σε προεκλογικά περίπτερα και αγωνιστές. Ζούμε στην εποχή που η επίθεση του Μαύρου Μετώπου Συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ διαλύει κάθε έννοια εργατικού, κοινωνικού και δημοκρατικού δικαιώματος, στοχοποιεί το κίνημα, την Αριστερά και κάθε φωνή αντίστασης, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί τις επιθέσεις παρακρατικών μηχανισμών και φασιστικών ομάδων όπως της Χρυσής Αυγής για να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο λαό και να περισώσει ότι έχει απομείνει από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που καταρρέει.

Καλούμε τους εργαζομένους και της νεολαία των Χανίων, κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται στη σύγχρονη βαρβαρότητα να καταδικάσουν και να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές και πολιτικές παρακρατικών και νεοναζιστικών συμμοριών. Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν μας λυγίζουν!

Ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο δρόμο του αγώνα! Οι εργαζόμενοι και η νεολαία να μην τρομοκρατηθούν από τις επιθέσεις που εξαπολύει το Μαύρο Μέτωπο και τα δεκανίκια του.

Να δυναμώσουν την πάλη τους για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και της σύγχρονης βαρβαρότητας, στην προοπτική συγκρότησης ενός αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής, με ισχυρή, μαχητική, αντικαπιταλιστική Αριστερά, που αποτελεί αναγκαίο όρο για να τους ανατρέψουμε."To πρόγραμμα εξορμήσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τις επόμενες μέρες είναι:

Πέμπτη 26-4-2012 11 πμ με 1μμ πολιτική εξόρμηση στην Πλατεία δημοτικής Αγοράς στο Πέρίπτερο ΑΝΤΑΡΣΥΑ το απόγευμα 7 με 9 στην ίδια τοποθεσία.

Παρασκευή 27-4-2012 11-1 πολιτική εξόρμηση στην Πλατεία δημοτικής Αγοράς στο Πέρίπτερο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το απόγευμα 7 με 9
Επίσης, τις 3 παραπάνω μέρες οι νεολαίοι και οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν εξορμήσεις σε σχολεία με σκοπό την προπαγάνδιση της πολιτικής πρότασης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σάββατο 28 - 4 - 2012
Πολιτική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πλατεία δημοτικής Αγοράς 10 - 2. Εξόρμηση στις καφετεριες Κουμ Καπί, Παλιό λιμάνι, λαϊκή αγορά στην Μίνωος. Κλιμάκιο συντρόφων θα πραγματοποιήσει πολιτική εξόρμηση προς Κίσσαμο. 7 μμ πολιτική εκδήλωση στην Παλαιόχωρα

Κυριακή 29 - 4 -2012
Πολιτική Εξόρμηση σε Σφακιά. 11:00 πμ. Πολιτική Εξόρμηση σε καφετέριες.

Δευτέρα 30 - 4 - 2012
11:00 πμ Πολιτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά στα δικαστήρια. 11 - πολιτική εξόρμηση στο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πλατεία δημοτικής Αγοράς