Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η υποψήφια Βουλευτής Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Χαράλαμπο Δουλγεράκη.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκε, επίσης, ο υπεύθυνος του Κέντρου Συμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ στα Χανιά Γιώργος Γαβριλάκης προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς η πρωτοβουλία της Ευαγγελίας Κουρουπάκη για τη δημιουργία ενός δικτύου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από το αλκοόλ στα Χανιά.

Η κυρία Κουρουπάκη εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την εξέλιξη του θέματος και δήλωσε ότι από την πλευρά της θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για τη λειτουργία και δράση αυτού του δικτύου καθώς στα Χανιά τα περιστατικά ανθρώπων – κυρίως νέων – που κάνουν κατάχρηση οινοπνευματωδών ποτών έχουν ανησυχητικά αυξητική τάση και το θέμα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Σε απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων και του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων, η υποψήφια Βουλευτής υπογραμμίζει ότι η ανακοίνωση δεν την αφορά με δεδομένο ότι οι επισκέψεις της στο Νοσοκομείο Χανίων δεν πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου αλλά υπάρχει διαρκής συνεργασία με τους γιατρούς, το προσωπικό και τη Διοίκηση καθ’όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας αλλά και πριν από αυτή.

Όσο για την άρνηση συμμετοχής της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων σε συσκέψεις με υποψήφιους βουλευτές επισημαίνει ότι αυτή είναι επιλεκτική και οφείλεται – στους πολίτες των Χανίων αλλά και στους γιατρούς του ΕΣΥ – μια εξήγηση για το ότι μέλη του Προεδρείου της Ένωσης συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Διοίκηση του Νοσοκομείου τον κύριο Αλέξη Τσίπρα. Είναι προφανές ότι ο αποκλεισμός των τοπικών υποψήφιων βουλευτών εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook