Στην διάνοιξη της οδού Κ. Μουντάκη, προχωρά η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο εργασιών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Η διάνοιξη της συγκεκριμένης οδού, αποσκοπεί στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, συμβάλλοντας παράλληλα και στη βελτιστοποίηση των συνθηκών πολιτικής προστασίας.

Η οδός κ. Μουντάκη είναι ένας μικρός αλλά καίριος δρόμος, που τώρα πλέον ενώνει και ουσιαστικά ξεμπλοκάρει ένα μεγαλύτερο πλέγμα οδών στο νότιο τμήμα του Τσαλικάκι και γίνεται σε εφαρμογή του σχεδίου πόλεως της περιοχής.

Σε δηλώσεις του επί του θέματος ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συνεχάρη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δράκο Μαρή για την αποτελεσματικότητά του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι:

«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι, παράλληλα με τα μεγάλα έργα ανάπτυξης και υποδομών, να πραγματοποιεί ουσιαστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης της καθημερινότητας των δημοτών.

Επί 20 και πλέον χρόνια οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής ήταν ουσιαστικά μπλοκαρισμένοι εξαιτίας του αδιεξόδου και τώρα πλέον μπορούν να «ανασάνουν».

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάλογων παρεμβάσεων που εφαρμόζουμε, είμαστε βέβαιοι ότι θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το επίπεδο ζωής των κατοίκων και παράλληλα θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στην αναπτυξιακή μας προοπτική».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook