Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός πατέρα στις ΗΠΑ, ο οποίος πιστεύει πως βρήκε τον τρόπο να επικοινωνεί με την εδώ και οκτώ χρόνια νεκρή κόρη του.

Ο Gary Galka, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, έφτιαξε μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές ανίχνευσης οι οποίες όπως ο ίδιος ισχυρίζεται έχουν ηχογραφήσει την κόρη του Melissa να λέει \”Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ\”.

Η νεαρή έχασε τη ζωή της το 2004 σε τροχαίο ατύχημα. Η οικογένειά του και ο ίδιος άρχισαν να βιώνουν ανεξήγητα και υπερφυσικά φαινόμενα στο σπίτι τους, λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

\”Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι ένιωθα ένα βάρος στο στήθος μου σαν να ήταν το κεφάλι κάποιου. Έπειτα κάποιος μας καλούσε με τα ονόματά μας και νιώθαμε σαν κάποιος να φιλάει τα μέτωπά μας\”.

Ο Gary πεπεισμένος πια ότι πρόκειται για μετά θάνατον επικοινωνίες, δημιούργησε μηχανήματα έτσι ώστε να μπορέσει να μιλήσει με την μεγαλύτερη νεκρή κόρη του.

Έτσι δημιούργησε ένα Mel-Meter 8704. Έπειτα έφτιαξε κι άλλες συσκευές όπως το \”Spirit Box\” με το οποίο ηχογράφησε την κόρη του να λέει \”Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook